Pienet sipulipiiraat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pienet sipulipiiraat

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(500 g) voitakinalevyjä

täyte

3 kpl
Sipulia
2 kpl
Punasipulia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kuivattua timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa sulaneet voitaikinalevyt kahtia. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipuleita hetken aikaa miedolla lämmöllä pannulla. Mausta sipulit suolalla, rouhitulla pippurilla ja timjamilla.Nosta taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja nosta pinnalle sipuliseosta. Paista piiraita 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lämpimät piiraat raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.