Pienet sipulipiiraat

Arvostele resepti
10 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(500 g) voitakinalevyjä

Täyte

3 kplsipulia
2 kplpunasipulia
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
1/2 tlkuivattua timjamia

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa sulaneet voitaikinalevyt kahtia. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipuleita hetken aikaa miedolla lämmöllä pannulla. Mausta sipulit suolalla, rouhitulla pippurilla ja timjamilla.Nosta taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja nosta pinnalle sipuliseosta. Paista piiraita 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lämpimät piiraat raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä