Pikalasagnette
Pikalasagnette
Yhteistyössä

Pikalasagnette

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
350 gpennepastaa
1 kplprk valkokastiketta, esim. dolmio
400 gjauhelihaa
1 kpliso keltainen sipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
3 kpllaakerinlehteä
1 kplprk tomaattimurskaa
1 kplrasia kirsikkatomaatteja
2 rklöljyä
2 rkllihafondia
1 kplpss juustoraastetta
mustapippuria, ripaus sokeria, suolaa

Valmistus

  1. 1

    Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetken öljyssä.

  2. 2

    Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

  3. 3

    Lisää tomaattimurska, halkaistut tomaatit, laakerinlehdet, fondi, ripaus sokeria ja mustapippuria.

  4. 4

    Keitä pennepasta ohjeiden mukaan.

  5. 5

    Voitele lasagne- tai uunivuoka ja kaada keitetty pasta ja jauhelihakastike joukkoon. Kaada valkokastiketta päälle ja ripottele juustoraastetta pinnalle.

  6. 6

    Paista 200 asteisessa uunissa kunnes juusto on saanut kauniin värin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä