Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pikalasagnette

Pikalasagnette

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

350 g
pennepastaa
1 kpl
prk valkokastiketta, esim. Dolmio
400 g
jauhelihaa
1 kpl
iso keltainen sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
3 kpl
laakerinlehteä
1 kpl
prk tomaattimurskaa
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl
öljyä
2 rkl
lihafondia
1 kpl
pss juustoraastetta
mustapippuria, ripaus sokeria, suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetken öljyssä.

2

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

3

Lisää tomaattimurska, halkaistut tomaatit, laakerinlehdet, fondi, ripaus sokeria ja mustapippuria.

4

Keitä pennepasta ohjeiden mukaan.

5

Voitele lasagne- tai uunivuoka ja kaada keitetty pasta ja jauhelihakastike joukkoon. Kaada valkokastiketta päälle ja ripottele juustoraastetta pinnalle.

6

Paista 200 asteisessa uunissa kunnes juusto on saanut kauniin värin.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.2.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.