Pikeeri eli pipareiden koristelumassa - Yhteishyvä

Pikeeri eli pipareiden koristelumassa

Vegaaniset piparit
Kappaleita
2
Valmistusaika
15 min
Sekoita pikeeri eli kestävä pipareiden sokerikuorrutus kananmunan valkuaisesta ja tomusokerista.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kananmunan valkuainen
3 - 4 dl
Tomusokeria

Näin teet

1

Vatkaa valkuainen rikki kulhossa. Sekoita joukkoon ensin 2 dl tomusokeria. Lisää sitten sen verran tomusokeria, että saat jähmeän massan. Värjää pikeeri halutessasi elintarvikevärillä.

1 kpl
Kananmunan valkuainen
2

Laita pienisuisella suoralla tyllalla varustettu pursotinpussi tai tukeva muovipussi pystyyn korkeaan juomalasiin. Kaada pikeeri pussiin ja sido pussin yläreuna kiinni. Leikkaa muovipussin kulma auki. Tee aukosta hyvin pieni, jotta pursottaminen sujuu tarkasti.

3

Koristele jäähtyneet piparit pikeerillä ja anna kovettua huoneenlämmössä.

Resepti
Taina Tellman
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 11.11.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja120 g240 g
Proteiinia2 g4 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj2074 4147
Energiaa kcal496 991

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja120 g240 g
Proteiinia2 g4 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj2074 4147
Energiaa kcal496 991
Resepti
Taina Tellman
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.