Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-basilikakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
ruukku basilikaa
160 g
pinaattia
1 kpl
sipuli
2 kpl
kesäkurpitsaa
5 dl
kana- tai kasvislientä
2 dl
ruokakermaa
4 kpl
kovaksi keitettyä kananmunaa
öljyä paistamiseen
valkopippuria, suolaa
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua sipuli ja kuullota kattilassa, kunnes sipuli on pehmennyt.

2

Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan, kuullota hetken.

3

Lisää pinaatit ja liemi. Anna hautua, kunnes vihannekset ovat kypsiä.

4

Lisää kerma ja basilikan lehdet. Aja keitto sileäksi sauvasekoittimella.

5

Mausta suolalla ja pippurilla.

6

Aseta kananmunat kattilaan. Täytä vedellä niin, että kananmunat peittyvät. Kiehauta kananmunia minuutin. Käännä lämpö pois ja anna kananmunien olla kuumassa vedessä vielä 10 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja kuori.

7

Tarjoile keitto kananmunien ja tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.