Pinaatti-perunaröstit
4 Annosta
|| Gluteeniton
Nappaa talteen!
| 75 g | pakastepinaattia |
| 700 g | kiinteää perunaa |
| 2 dl | juustoraastetta |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| Paistamiseen | |
|---|---|
| margariinia tai voita | |
- 1.
Sulata pinaatti. Raasta perunat hienoksi ja sekoita raasteen joukkoon pinaatti. Nosta seos siivilään ja painele neste pois. Sekoita perunaseokseen juustoraaste ja mausteet. Kuumenna rasva ohukaispannulla ja nosta pannulle raasteseosta. Painele kevyesti, jotta seos tiivistyy. Paista keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Pinaatti-perunaröstit
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 75 g | pakastepinaattia |
| 700 g | kiinteää perunaa |
| 2 dl | juustoraastetta |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
Paistamiseen | |
| margariinia tai voita | |
Valmistus
- 1
Sulata pinaatti. Raasta perunat hienoksi ja sekoita raasteen joukkoon pinaatti. Nosta seos siivilään ja painele neste pois. Sekoita perunaseokseen juustoraaste ja mausteet. Kuumenna rasva ohukaispannulla ja nosta pannulle raasteseosta. Painele kevyesti, jotta seos tiivistyy. Paista keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























