Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pinaattiletut

Pinaattiletut

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pinaattiletut maistuvat puolukoiden kanssa. Tästä helposta pinaattilettutaikinasta voi paistaa ohuita isoja räiskäleitä tai pieniä pinaattilettuja.

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Pakastepinaattia
5 dl
Kevytmaitoa
2 kpl
Kananmunaa
3 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
Voita ja öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata pinaatti. Sekoita ainekset keskenään. Anna turvota 15 minuuttia.

Voita ja öljyä
1 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Kevytmaitoa
300 g
Pakastepinaattia
2

Paista taikinasta öljy-voiseoksessa ohuita isoja räiskäleitä tai pikkulettuja lettupannulla.

Vinkki: Lisää letun pinnalle kääntämisen jälkeen juustoraastetta.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.5.2016
Muokattu: 21.5.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

288

1203

5,5 g

2,0 g

43,3 g

7,8 g

2,8 g

14,3 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Voita ja öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli