Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattinen makaronilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista vaihteeksi makaronilaatikko pekonikuutioista ja pakastepinaatista. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

500 g
Makaronia
1 kpl
Sipuli
140 g
Pekonikuutioita
150 g
Pakastepinaattia
1 kpl
Suurustettu kanakeitto- aineksia
2 dl
Kuohukermaa
1 dl
Rasvatonta maitoa
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä makaronit kypsiksi ja valuta ne. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista sipuli ja pekoni kuumalla pannulla. Sulata ja valuta pinaatti, sekoita makaronin joukkoon. Lisää pekoni ja sipuli ja sekoita. Kaada seos uunivuokaan. Sekoita kanakeittoainekset, ruokakerma ja maito keskenään. Kaada uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin puoli tuntia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.