Pinaattinen makaronilaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pinaattinen makaronilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista vaihteeksi makaronilaatikko pekonikuutioista ja pakastepinaatista. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Makaronia
1 kpl
Sipuli
140 g
Pekonikuutioita
150 g
Pakastepinaattia
1 kpl
Suurustettu kanakeitto- aineksia
2 dl
Kuohukermaa
1 dl
Rasvatonta maitoa
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä makaronit kypsiksi ja valuta ne. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista sipuli ja pekoni kuumalla pannulla. Sulata ja valuta pinaatti, sekoita makaronin joukkoon. Lisää pekoni ja sipuli ja sekoita. Kaada seos uunivuokaan. Sekoita kanakeittoainekset, ruokakerma ja maito keskenään. Kaada uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin puoli tuntia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.