Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 dl | herkku oliiviöljyä |
| 500 g | keitettyjä sinisimpukoita |
| 4 dl | babypinaattia |
| 3 rkl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 2 tl | raastettua sitruunankuorta |
| 2 kpl | pkt herkku tuorepasta juusto- tai pinaatti-ricottatäytteellä |
| sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä |
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä kypsiksi. Lisää pannulle simpukat, pinaatit ja lehtipersilja. Mausta sitruunamehulla ja kuoriraasteella.
Valuta pastan keitinvesi pois. Yhdistä pasta ja simpukka-pinaattiseos.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 dl | herkku oliiviöljyä |
| 500 g | keitettyjä sinisimpukoita |
| 4 dl | babypinaattia |
| 3 rkl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 2 tl | raastettua sitruunankuorta |
| 2 kpl | pkt herkku tuorepasta juusto- tai pinaatti-ricottatäytteellä |
| sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä |
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä kypsiksi. Lisää pannulle simpukat, pinaatit ja lehtipersilja. Mausta sitruunamehulla ja kuoriraasteella.
Valuta pastan keitinvesi pois. Yhdistä pasta ja simpukka-pinaattiseos.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.