Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattinen sinisimpukkatortelliini

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
salottisipuli
1 dl
Herkku oliiviöljyä
500 g
keitettyjä sinisimpukoita
4 dl
babypinaattia
3 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
raastettua sitruunankuorta
2 kpl
pkt Herkku tuorepasta juusto- tai pinaatti-ricottatäytteellä
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä kypsiksi. Lisää pannulle simpukat, pinaatit ja lehtipersilja. Mausta sitruunamehulla ja kuoriraasteella.

3

Valuta pastan keitinvesi pois. Yhdistä pasta ja simpukka-pinaattiseos.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 21.3.2018
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.