Pinaattinen sinisimpukkatortelliini
Pinaattinen sinisimpukkatortelliini
Yhteistyössä

Pinaattinen sinisimpukkatortelliini

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplsalottisipuli
1 dlherkku oliiviöljyä
500 gkeitettyjä sinisimpukoita
4 dlbabypinaattia
3 rklhienonnettua lehtipersiljaa
1 rklsitruunamehua
2 tlraastettua sitruunankuorta
2 kplpkt herkku tuorepasta juusto- tai pinaatti-ricottatäytteellä
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. 2

    Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä kypsiksi. Lisää pannulle simpukat, pinaatit ja lehtipersilja. Mausta sitruunamehulla ja kuoriraasteella.

  3. 3

    Valuta pastan keitinvesi pois. Yhdistä pasta ja simpukka-pinaattiseos.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025