Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pintapaahdettu juhlatartar

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
rotupihvikarjan täysin kalvotonta sisäfileetä, ulkofileetä tai paahtopaistia.
4 kpl
luomukananmunan keltuaista
4 rkl
hyvää sinappia, esim rakuunalla maustettu Dijon
4 rkl
vastaraastettua piparjuurta
4 rkl
hienonhienoksi silputtua shalottisipulia
4 rkl
valutettuja pieniä kapriksia
4 rkl
hyvää majoneesia
sardellifileitä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Jauha jääkaappikylmä liha myllyn karkeimmalla terällä tai, mikäli käytät sisäfileetä, raaputa hienoksi veitsellä lihassyisen suuntaisesti. Muotoile 4 tasakokoista pihviä ja pidä ne viimeiseen saakka jääkaapissa.

2

Juuri ennen tarjoilua paahda pihveihin nopeasti kuumalla pannulla rapea pinta.

3

Keltuainen tarjoillaan pihvin päällä, muut lisukkeet voi kasata lautasille tai erillisiin pieniin kulhoihin.

4

Varaa pöytään suola- ja pippurimyllyt.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.