Pintapaahdettu juhlatartar
Pintapaahdettu juhlatartar
Yhteistyössä

Pintapaahdettu juhlatartar

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 grotupihvikarjan täysin kalvotonta sisäfileetä, ulkofileetä tai paahtopaistia.
4 kplluomukananmunan keltuaista
4 rklhyvää sinappia, esim rakuunalla maustettu dijon
4 rklvastaraastettua piparjuurta
4 rklhienonhienoksi silputtua shalottisipulia
4 rklvalutettuja pieniä kapriksia
4 rklhyvää majoneesia
sardellifileitä

Valmistus

  1. 1

    Jauha jääkaappikylmä liha myllyn karkeimmalla terällä tai, mikäli käytät sisäfileetä, raaputa hienoksi veitsellä lihassyisen suuntaisesti. Muotoile 4 tasakokoista pihviä ja pidä ne viimeiseen saakka jääkaapissa.

  2. 2

    Juuri ennen tarjoilua paahda pihveihin nopeasti kuumalla pannulla rapea pinta.

  3. 3

    Keltuainen tarjoillaan pihvin päällä, muut lisukkeet voi kasata lautasille tai erillisiin pieniin kulhoihin.

  4. 4

    Varaa pöytään suola- ja pippurimyllyt.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025