Piparjuuren makuinen punajuurilaatikko

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gpunajuuria
125 gpiparjuurituorejuustoa
1 dlruokakermaa
1 tlpiparjuuritahnaa
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja paloittele punajuuret. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja soseuta punajuuret esimerkiksi sauvasekoittimella.

    MääräAinesosa
    600 gpunajuuria
  2. 2

    Sekoita tuorejuusto, ruokakerma, piparjuuritahna ja suola keskenään ja sekoita punajuurisoseen joukkoon. Kaada sose uunivuokaan. Kypsennä noin 45 minuuttia.

    MääräAinesosa
    125 gpiparjuurituorejuustoa
    1 dlruokakermaa
    1 tlpiparjuuritahnaa
    1/2 tlsuolaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
10.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä