Piparjuuren makuinen punajuurilaatikko
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 600 g | punajuuria |
| 125 g | piparjuurituorejuustoa |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1 tl | piparjuuritahnaa |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja paloittele punajuuret. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja soseuta punajuuret esimerkiksi sauvasekoittimella.
- 2.
Sekoita tuorejuusto, ruokakerma, piparjuuritahna ja suola keskenään ja sekoita punajuurisoseen joukkoon. Kaada sose uunivuokaan. Kypsennä noin 45 minuuttia.
Piparjuuren makuinen punajuurilaatikko
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | punajuuria |
| 125 g | piparjuurituorejuustoa |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1 tl | piparjuuritahnaa |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja paloittele punajuuret. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja soseuta punajuuret esimerkiksi sauvasekoittimella.
Määrä Ainesosa 600 g punajuuria - 2
Sekoita tuorejuusto, ruokakerma, piparjuuritahna ja suola keskenään ja sekoita punajuurisoseen joukkoon. Kaada sose uunivuokaan. Kypsennä noin 45 minuuttia.
Määrä Ainesosa 125 g piparjuurituorejuustoa 1 dl ruokakermaa 1 tl piparjuuritahnaa 1/2 tl suolaa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
10.9.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























