Pippurinen kalkkunakeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
300 ghunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
3 kplsuurta perunaa
1 lvettä
2 rklkanafondia
1/2 kpl(225 g) pakastekeittojuureksia
1 kpl(250 g) viherpippurisulatejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.11.2025