Pippurinen kalkkunakeitto
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 300 g | hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita |
| 3 kpl | suurta perunaa |
| 1 l | vettä |
| 2 rkl | kanafondia |
| 1/2 kpl | (225 g) pakastekeittojuureksia |
| 1 kpl | (250 g) viherpippurisulatejuustoa |
- 1.
Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.
Pippurinen kalkkunakeitto
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 300 g | hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita |
| 3 kpl | suurta perunaa |
| 1 l | vettä |
| 2 rkl | kanafondia |
| 1/2 kpl | (225 g) pakastekeittojuureksia |
| 1 kpl | (250 g) viherpippurisulatejuustoa |
Valmistus
- 1
Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.11.2025





























