Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippurinen kalkkunakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
300 g
Hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
3 kpl
Suurta perunaa
1 l
Vettä
2 rkl
Kanafondia
1/2 kpl
(225 g) pakastekeittojuureksia
1 kpl
(250 g) viherpippurisulatejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 9.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.