Pippurinen kalkkunakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pippurinen kalkkunakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 rkl
Öljyä
300 g
Hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
3 kpl
Suurta perunaa
1 l
Vettä
2 rkl
Kanafondia
1/2 kpl
(225 g) pakastekeittojuureksia
1 kpl
(250 g) viherpippurisulatejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 9.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.