Pippurinen kalkkunakeitto - Yhteishyvä

Pippurinen kalkkunakeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 rkl
Öljyä
300 g
Hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
3 kpl
Suurta perunaa
1 l
Vettä
2 rkl
Kanafondia
1/2 kpl
(225 g) pakastekeittojuureksia
1 kpl
(250 g) viherpippurisulatejuustoa

Näin teet

1

Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 9.1.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa