Pippurinen kalkkunakeitto
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 300 g | hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita |
| 3 kpl | suurta perunaa |
| 1 l | vettä |
| 2 rkl | kanafondia |
| 1/2 kpl | (225 g) pakastekeittojuureksia |
| 1 kpl | (250 g) viherpippurisulatejuustoa |
- 1.
Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.
Pippurinen kalkkunakeitto
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 300 g | hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita |
| 3 kpl | suurta perunaa |
| 1 l | vettä |
| 2 rkl | kanafondia |
| 1/2 kpl | (225 g) pakastekeittojuureksia |
| 1 kpl | (250 g) viherpippurisulatejuustoa |
Valmistus
- 1
Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.11.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












