Pippuriset grillipihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pippuriset grillipihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Naudan ulkofileetä makurasvalla
1 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua pippurisekoitusta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen kypsentämistä.Leikkaa fileestä pihvejä. Vedä rasvaan viiltoja veitsellä, jotta pihvit eivät käpristy kypsyessä. Nuiji pihvit lihanuijalla.Grillaa pihvit molemmin puolin. Mausta suolalla ja rouhitulla pippuriseoksella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.5.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.