Porkkana-rahkalevite
Ainekset
1 kpl
Iso porkkana
1/2 kpl
Maitorahkaa (125 g)
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1 rkl
Sitruunamehua
Jauhettua juustokuminaa
Suolaa
Näin teet
1
Pese porkkana ja keitä kuorineen. Anna jäähtyä. Kuori ja raasta porkkana raastimen hienoimmalla terällä soseeksi. Sekoita porkkanasose, rahka ja oliiviöljy notkeaksi tahnaksi. Mausta tahna puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla ja ripauksella juustokuminaa ja suolaa.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 4.3.2013
Muokattu: 15.11.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 5 g | 5 g |
Proteiinia | 10 g | 10 g |
Rasvaa | 27 g | 27 g |
Kuituja | 1 g | 1 g |
Energiaa kj | 1309 | 1309 |
Energiaa kcal | 312 | 312 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni valkosipulinkynsi
Jauhettua juustokuminaa
Suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 5 g | 5 g |
Proteiinia | 10 g | 10 g |
Rasvaa | 27 g | 27 g |
Kuituja | 1 g | 1 g |
Energiaa kj | 1309 | 1309 |
Energiaa kcal | 312 | 312 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni valkosipulinkynsi
Jauhettua juustokuminaa
Suolaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä