Pese porkkana ja keitä kuorineen. Anna jäähtyä. Kuori ja raasta porkkana raastimen hienoimmalla terällä soseeksi. Sekoita porkkanasose, rahka ja oliiviöljy notkeaksi tahnaksi. Mausta tahna puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla ja ripauksella juustokuminaa ja suolaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
312
1309
27,0 g
4,0 g
5,0 g
5,0 g
1,0 g
10,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni valkosipulinkynsi,
Jauhettua juustokuminaa,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli