Porkkana-rahkalevite | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkana-rahkalevite

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Iso porkkana
1/2 kpl
Maitorahkaa (125 g)
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1 rkl
Sitruunamehua
Jauhettua juustokuminaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese porkkana ja keitä kuorineen. Anna jäähtyä. Kuori ja raasta porkkana raastimen hienoimmalla terällä soseeksi. Sekoita porkkanasose, rahka ja oliiviöljy notkeaksi tahnaksi. Mausta tahna puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla ja ripauksella juustokuminaa ja suolaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 4.3.2013
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1309

312

27,0 g

4,0 g

5,0 g

5,0 g

1,0 g

10,0 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni valkosipulinkynsi,

Jauhettua juustokuminaa,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli