Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-rahkalevite

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Iso porkkana
1/2 kpl
Maitorahkaa (125 g)
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1 rkl
Sitruunamehua
Jauhettua juustokuminaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese porkkana ja keitä kuorineen. Anna jäähtyä. Kuori ja raasta porkkana raastimen hienoimmalla terällä soseeksi. Sekoita porkkanasose, rahka ja oliiviöljy notkeaksi tahnaksi. Mausta tahna puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla ja ripauksella juustokuminaa ja suolaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 4.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

312

1309

27,0 g

4,0 g

5,0 g

5,0 g

1,0 g

10,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni valkosipulinkynsi,

Jauhettua juustokuminaa,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli