Porkkanakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkanakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Porkkanaa
2 dl
Vettä
Suolaa
3 dl
Maitoa
2 rkl
Vehnäjauhoja
Nokare voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pilko porkkanat. Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Lisää porkkanat ja keitä ne täysin kypsiksi. Sekoita pienessä kulhossa maito ja vehnäjauhot keskenään. Lisää maito-jauhoseos porkkanoiden joukkoon samalla sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti.Soseuta porkkanat ja lisää joukkoon käännellen voi. Tarjoa esimerkiksi broilerin tai kalan kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.