Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Porkkanaa
2 dl
Vettä
Suolaa
3 dl
Maitoa
2 rkl
Vehnäjauhoja
Nokare voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja pilko porkkanat. Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Lisää porkkanat ja keitä ne täysin kypsiksi. Sekoita pienessä kulhossa maito ja vehnäjauhot keskenään. Lisää maito-jauhoseos porkkanoiden joukkoon samalla sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti.Soseuta porkkanat ja lisää joukkoon käännellen voi. Tarjoa esimerkiksi broilerin tai kalan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.