Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-lihapullat

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lihapullat ovat nopea arkiruoka. Tuo niihin uutta makua ja mehevyyttä helposti lisäämällä mukaan porkkanaa. Tarjoa perunamuusin ja herneiden kanssa.

Ainekset

200 g
(n. 2) porkkanaa
5 rkl
vettä
3 rkl
korppujauhoja
400 g
jauhelihaa
1 tl
timjamia
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa vesi ja korppujauhot. Lisää joukkoon porkkanaraaste ja jauheliha. Mausta seos.

200 g
(n. 2) porkkanaa
5 rkl
vettä
3 rkl
korppujauhoja
400 g
jauhelihaa
1 tl
timjamia
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2

Sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä lihapullia. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
|
Muokattu: 28.5.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

304

1272

22,0 g

9,3 g

6,5 g

2,8 g

1,8 g

18,3 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli