Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa vesi ja korppujauhot. Lisää joukkoon porkkanaraaste ja jauheliha. Mausta seos. Sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä lihapullia. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1216
291
22,0 g
9,3 g
4,8 g
1,0 g
0,8 g
18,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 rkl Vettä,
1 tl Timjamia,
1 tl Paprikajauhetta,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli