Porkkanapatee

Ainekset (11 annosta)

MääräAinesosa
500 gporkkanasosetta
2 dlkeitettyä puuroriisiä
3 kplkananmunaa
1 dlkuohukermaa
2 rklsiirappia
1 tlsuolaa
muskottipähkinää

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa porkkanasose, keitetty riisi ja kananmunat. Sekoita joukkoon kerma, siirappi ja mausteet.Voitele suorakaiteen muotoinen leipävuoka (1,5 l) öljyllä ja vuoraa leivinperisuikaleilla. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Anna pateen jäähtyä hyvin vuoassa ennen kumoamista, jotta se kiinteytyy.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025