Poro-kiinankaalipikkelsileivät
Ainekset
Valmistus
Valmista kiinankaalipikkelsi. Leikkaa huuhdeltu kiinankaali ohuen ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali tillin, etikan ja mausteiden kanssa lusikalla painaen ja mehustaen. Anna hetki mehustua viileässä.
Levitä leiville runsas kerros tuorejuustoa. Leikkaa meloni ohuiksi ja kuorettomiksi viipaleiksi. Levitä melonit leiville. Aseta päälle 1–2 paistiviipaletta ja nostele päälle kaalipikkelsiä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
92
384
2,0 g
0,9 g
13,4 g
0,9 g
1,4 g
4,3 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala hunajamelonia,
Sokeria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli