Valmista kiinankaalipikkelsi. Leikkaa huuhdeltu kiinankaali ohuen ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali tillin, etikan ja mausteiden kanssa lusikalla painaen ja mehustaen. Anna hetki mehustua viileässä.
Levitä leiville runsas kerros tuorejuustoa. Leikkaa meloni ohuiksi ja kuorettomiksi viipaleiksi. Levitä melonit leiville. Aseta päälle 1–2 paistiviipaletta ja nostele päälle kaalipikkelsiä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
384
92
2,0 g
0,9 g
13,4 g
0,9 g
1,4 g
4,3 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala hunajamelonia,
Sokeria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli