Poro-kiinankaalipikkelsileivät

Arvostele resepti
8 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
8 kplmakeaa limppua, esim. maalahden
1/2 kplpiparjuurituorejuustoa (à 125 g)
pala hunajamelonia
8 - 16 kplohutta poron kylmäsavupaistiviipaletta

Kiinankaalipikkelsi

200 gkiinankaalia
2 rklhienonnettua tilliä
2 tlväkiviinaetikkaa
sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista kiinankaalipikkelsi. Leikkaa huuhdeltu kiinankaali ohuen ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali tillin, etikan ja mausteiden kanssa lusikalla painaen ja mehustaen. Anna hetki mehustua viileässä.

    Levitä leiville runsas kerros tuorejuustoa. Leikkaa meloni ohuiksi ja kuorettomiksi viipaleiksi. Levitä melonit leiville. Aseta päälle 1–2 paistiviipaletta ja nostele päälle kaalipikkelsiä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Pala hunajamelonia, Sokeria, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä