Poro-kiinankaalipikkelsileivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Poro-kiinankaalipikkelsileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Makeaa limppua, esim. maalahden
1/2 kpl
Piparjuurituorejuustoa (à 125 g)
Pala hunajamelonia
8 - 16 kpl
Ohutta poron kylmäsavupaistiviipaletta

kiinankaalipikkelsi

200 g
Kiinankaalia
2 rkl
Hienonnettua tilliä
2 tl
Väkiviinaetikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kiinankaalipikkelsi. Leikkaa huuhdeltu kiinankaali ohuen ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali tillin, etikan ja mausteiden kanssa lusikalla painaen ja mehustaen. Anna hetki mehustua viileässä.

Levitä leiville runsas kerros tuorejuustoa. Leikkaa meloni ohuiksi ja kuorettomiksi viipaleiksi. Levitä melonit leiville. Aseta päälle 1–2 paistiviipaletta ja nostele päälle kaalipikkelsiä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

384

92

2,0 g

0,9 g

13,4 g

0,9 g

1,4 g

4,3 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala hunajamelonia,

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli