Ainekset

MääräAinesosa
1 kplisoa lehtitaikinalevyä (600 g)

Täyte

1 kplkanttarellituorejuustoa (200 g)
100 gporon kylmäsavupaistiviipaleita
1 kpliso punainen paprika
3/4 dlsäilykekurkku-sipulisalaattia

Valmistus

  1. 1

    Kauli sulanut taikina hieman suuremmaksi, noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Notkista tuorejuusto ja levitä taikinalevylle. Silppua poronpaistiviipaleet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Hienonna paprika. Levitä taikinalevylle poroa, paprikaa ja valutettua kurkku-sipulisalaattia. Kääri levy leveyssuunnassa tiukalle rullalle niin, että sauma jää alas. Leikkaa 1,5–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja nosta palat leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g) .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025