Porokiekot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porokiekot

???
Kappaleita
25
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

TÄYTE

1 kpl
Kanttarellituorejuustoa (200 g)
100 g
Poron kylmäsavupaistiviipaleita
1 kpl
Iso punainen paprika
3/4 dl
Säilykekurkku-sipulisalaattia

Näin teet

1

Kauli sulanut taikina hieman suuremmaksi, noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Notkista tuorejuusto ja levitä taikinalevylle. Silppua poronpaistiviipaleet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Hienonna paprika. Levitä taikinalevylle poroa, paprikaa ja valutettua kurkku-sipulisalaattia. Kääri levy leveyssuunnassa tiukalle rullalle niin, että sauma jää alas. Leikkaa 1,5–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja nosta palat leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.12.2012
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g33 g
Proteiinia1 g24 g
Rasvaa0 g11 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj56 1393
Energiaa kcal13 332

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g33 g
Proteiinia1 g24 g
Rasvaa0 g11 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj56 1393
Energiaa kcal13 332

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.