Kauli sulanut taikina hieman suuremmaksi, noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Notkista tuorejuusto ja levitä taikinalevylle. Silppua poronpaistiviipaleet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Hienonna paprika. Levitä taikinalevylle poroa, paprikaa ja valutettua kurkku-sipulisalaattia. Kääri levy leveyssuunnassa tiukalle rullalle niin, että sauma jää alas. Leikkaa 1,5–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja nosta palat leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
13
56
0,4 g
0,2 g
1,3 g
1,3 g
0,1 g
1,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g) .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli