Poropiiraat - Yhteishyvä

Poropiiraat

???
Kappaleita
18
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakasteruistaikinaa

TÄYTE

100 g
Poron kylmäsavupaistirullaa
150 - 200 g
Leipäjuustoa
1 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
2 dl
Juustoraastetta (emmental, parmesan tai muuta voimakkaan makuista juustoa)

Näin teet

1

Leikkaa sulanut ruisperunataikina kahteen osaan. Jaa palat vielä 9 pieneksi taikinaruuduksi. Kauli jokainen taikinapala hieman isommaksi ja painele voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille.Leikkaa paistiviipaleet puoliksi ja nosta ne ruusukkeiksi taikinoiden päälle. Leikkaa leipäjuusto pieniksi kuutioiksi ja ripottele paloja vuokiin. Sekoita kulhossa maito, munat ja juustoraaste sekaisin. Jaa munamaitoseos tasaisesti vuokiin.Paista piiraita 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa