Poropiiraat

arvosana4/5

(1)arvio
18 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) pakasteruistaikinaa

Täyte

100 gporon kylmäsavupaistirullaa
150 - 200 gleipäjuustoa
1 dlmaitoa
2 kplmunaa
2 dljuustoraastetta (emmental, parmesan tai muuta voimakkaan makuista juustoa)

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa sulanut ruisperunataikina kahteen osaan. Jaa palat vielä 9 pieneksi taikinaruuduksi. Kauli jokainen taikinapala hieman isommaksi ja painele voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille.Leikkaa paistiviipaleet puoliksi ja nosta ne ruusukkeiksi taikinoiden päälle. Leikkaa leipäjuusto pieniksi kuutioiksi ja ripottele paloja vuokiin. Sekoita kulhossa maito, munat ja juustoraaste sekaisin. Jaa munamaitoseos tasaisesti vuokiin.Paista piiraita 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä