Ainekset

MääräAinesosa

Pohja:

100 gmargariinia
2 1/2 dlvehnäjauhoja
2 rklkylmää vettä

Täyte:

2 kplpunasipulia
1 rklöljyä
100 gporon kylmäsavupaistia
75 gvalkohomejuustoa
200 granskankermaa
2 kplkeltuaista
1/4 tlmustapippurirouhetta

Valmistus

  1. 1

    Sekoita jauhot käsin nyppien pehmeän margariinin joukkoon, lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Kuori ja viipaloi sipulit, kuullota ne öljyssä pannulla. Paloittele poron kylmäsavupaisti ja valkohomejuusto. Nosta piirasvuokaan poroa, valkohomejuustoa ja sipulia. Sekoita ranskankerman joukkoon keltuaiset ja mustapippuri. Kaada seos täytteen päälle vuokaan ja paista piirasta 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä