Yhteistyössä: Food Market Herkku
Porotartar, majoneesia ja pikkelöityjä juureksia
4 Annosta
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Ainekset
Valmistus
1
Sekoita vesi ja mausteet keskenään. Kiehauta liemi ja jäähdytä.
2
Puhdista liha ja laita jäähtyneeseen mausteliemeen maustumaan vuorokaudeksi. Kääntele paistia välillä.
3
Valmista pikkelöintiliemi. Kiehauta vesi, sokeri ja väkiviinaetikka kattilassa. Jäähdytä.
4
Leikkaa juureksista ohuita siivuja ja laita ne pikkelöitymään liemeen yön yli.
5
Ota paisti liemestä ja kuivaa liha. Paista paistinpannulla tai grillissä lihan pinnat kiinni ja jäähdytä. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi.
6
Tarjoile tartar pikkelöityjen juuresten ja majoneesin kera. Koristele annos tuoreilla timjamin lehdillä.
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2020
|Muokattu: 12.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.