Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porsaan uunipaisti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Valmistus

1

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Poista kääre ja työnnä paistomittari lihaan. Kypsennä lihaa uuniastiassa 175 asteessa, kunnes sisälämpö on 75 astetta. Nosta liha uunista, kääri folioon ja anna seistä ennen leikkaamista noin 15 minuuttia. Viipaloi ja tarjoile paahdettujen juuresten kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.