Porsaan uunipaisti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porsaan uunipaisti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Valmistus

1

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Poista kääre ja työnnä paistomittari lihaan. Kypsennä lihaa uuniastiassa 175 asteessa, kunnes sisälämpö on 75 astetta. Nosta liha uunista, kääri folioon ja anna seistä ennen leikkaamista noin 15 minuuttia. Viipaloi ja tarjoile paahdettujen juuresten kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.