Kuori ja pilko porkkanat. Kääntele jäisiä papuja ja porkkanoita kuumalla pannulla kunnes neste haihtuu pavuista ja kasvikset saavat hieman väriä. Suikaloi kiinankaali ja paloittele paprika. Lisää puolet öljystä ja kiinankaali sekä paprika pannulle. Paista hetki. Kaada kasvikset syrjään odottamaan. Lisää pannulle loppu öljy ja ruskista possusuikaleet. Lisää joukkoon raastetut valkosipulinkynnet ja inkivääri. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää pannulle. Pane nuudelit pehmenemään kiehuvaan veteen. Valuta nuudelit ja lisää kasvisten kanssa vokkiin. Kuumenna ja kääntele ainekset sekaisin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1629
389
12,3 g
3,3 g
49,5 g
7,5 g
3,8 g
17,3 g
1,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
25 g Tuoretta inkivääriä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
3 rkl Vettä,
1 rkl Tomaattisosetta,
1 tl Maissitärkkelysjauhoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli