Kuori ja pilko porkkanat. Kääntele jäisiä papuja ja porkkanoita kuumalla pannulla kunnes neste haihtuu pavuista ja kasvikset saavat hieman väriä. Suikaloi kiinankaali ja paloittele paprika. Lisää puolet öljystä ja kiinankaali sekä paprika pannulle. Paista hetki. Kaada kasvikset syrjään odottamaan. Lisää pannulle loppu öljy ja ruskista possusuikaleet. Lisää joukkoon raastetut valkosipulinkynnet ja inkivääri. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää pannulle. Pane nuudelit pehmenemään kiehuvaan veteen. Valuta nuudelit ja lisää kasvisten kanssa vokkiin. Kuumenna ja kääntele ainekset sekaisin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
389
1629
12,3 g
3,3 g
49,5 g
7,5 g
3,8 g
17,3 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
25 g Tuoretta inkivääriä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
3 rkl Vettä,
1 rkl Tomaattisosetta,
1 tl Maissitärkkelysjauhoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli