Possu-punajuuristroganov
Ainekset
Valmistus
Ruskista lihasuikaleet voi-öljyseoksessa kahdessa erässä. Mausta pippurilla ja siirrä kattilaan. Huuhtaise pannu vedellä ja kaada lihojen päälle. Kuullota sipulit, lisää tomaattisose ja sinappi. Lisää loput vedestä ja liemikuutio, kuumenna kiehuvaksi ja kaada lihojen päälle. Anna hautua, kunnes liha on täysin mureaa. Raasta punajuuret ja lisää kypsennyksen loppuvaiheessa smetanan kanssa. Tarkista maku. Lisää lopuksi suolakurkkukuutiot. Silppua päälle persiljaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
416
1741
33,8 g
15,8 g
6,8 g
6,3 g
2,0 g
20,8 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Mustapippuria,
Hienonnettua valkosipulinkynttä,
1 rkl Tomaattisosetta,
4 dl Vettä,
Persiljasilppua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli