Ruskista lihasuikaleet voi-öljyseoksessa kahdessa erässä. Mausta pippurilla ja siirrä kattilaan. Huuhtaise pannu vedellä ja kaada lihojen päälle. Kuullota sipulit, lisää tomaattisose ja sinappi. Lisää loput vedestä ja liemikuutio, kuumenna kiehuvaksi ja kaada lihojen päälle. Anna hautua, kunnes liha on täysin mureaa. Raasta punajuuret ja lisää kypsennyksen loppuvaiheessa smetanan kanssa. Tarkista maku. Lisää lopuksi suolakurkkukuutiot. Silppua päälle persiljaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1729
413
33,8 g
15,8 g
6,3 g
6,0 g
2,0 g
20,5 g
2,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Mustapippuria,
Hienonnettua valkosipulinkynttä,
1 rkl Tomaattisosetta,
4 dl Vettä,
Persiljasilppua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli