Possukastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possukastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Sianlihasuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 dl
Vettä
2 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Soijaa
2 tl
Sinappia
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Silppua sipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää lihasuikaleet ja ruskista. Lisää sipuli ja curry ruskistamisen loppupuolella. Sekoita jauhot lihasuikaleisiin. Kaada pannulle vesi ja kerma. Murenna sekaan liemikuutio. Mausta kastike soijalla, sinapilla ja timjamilla. Hauduta 15 minuuttia. Tarjoa kastike peruna-juuresmuusin kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1555

371

28,8 g

10,5 g

6,3 g

2,3 g

0,5 g

21,0 g

2,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Currya,

3 dl Vettä,

1 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli