Possukastike
Ainekset
Valmistus
Silppua sipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää lihasuikaleet ja ruskista. Lisää sipuli ja curry ruskistamisen loppupuolella. Sekoita jauhot lihasuikaleisiin. Kaada pannulle vesi ja kerma. Murenna sekaan liemikuutio. Mausta kastike soijalla, sinapilla ja timjamilla. Hauduta 15 minuuttia. Tarjoa kastike peruna-juuresmuusin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
378
1582
28,8 g
10,5 g
7,0 g
2,8 g
1,5 g
21,5 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Currya,
3 dl Vettä,
1 tl Timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli