Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possukastike

Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Sianlihasuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 dl
Vettä
2 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Soijaa
2 tl
Sinappia
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Silppua sipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää lihasuikaleet ja ruskista. Lisää sipuli ja curry ruskistamisen loppupuolella. Sekoita jauhot lihasuikaleisiin. Kaada pannulle vesi ja kerma. Murenna sekaan liemikuutio. Mausta kastike soijalla, sinapilla ja timjamilla. Hauduta 15 minuuttia. Tarjoa kastike peruna-juuresmuusin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

371

1555

28,8 g

10,5 g

6,3 g

2,3 g

0,5 g

21,0 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Currya,

3 dl Vettä,

1 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli