Possunfilee ja omena-rosmariinikastike - Yhteishyvä

Possunfilee ja omena-rosmariinikastike

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

850 g
Porsaan ulkofileetä
1 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua viherpippuria
3 kpl
Omenaa
1 rkl
Margariinia tai öljyä
2 1/2 dl
Kuivaa omenasiideriä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 tl
Kuivattua rosmariinia
1 kpl
(200 g) ranskankermaa
2 rkl
Silputtua ruohosipulia

Näin teet

1

Leikkaa filee noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista siinä lihapalat. Paista lihat muutamassa erässä. Siirrä lihat takaisin pannuun ja lisää omenat, siideri, soijakastike ja rosmariini. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää lopuksi ranskankerma ja ruohosipuli.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.3.2015
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa