Possunfilee ja omena-rosmariinikastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possunfilee ja omena-rosmariinikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

850 g
Porsaan ulkofileetä
1 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua viherpippuria
3 kpl
Omenaa
1 rkl
Margariinia tai öljyä
2 1/2 dl
Kuivaa omenasiideriä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 tl
Kuivattua rosmariinia
1 kpl
(200 g) ranskankermaa
2 rkl
Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa filee noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista siinä lihapalat. Paista lihat muutamassa erässä. Siirrä lihat takaisin pannuun ja lisää omenat, siideri, soijakastike ja rosmariini. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää lopuksi ranskankerma ja ruohosipuli.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.3.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.