Possunfilee ja omena-rosmariinikastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
850 gporsaan ulkofileetä
1 tlsuolaa
1 tlrouhittua viherpippuria
3 kplomenaa
1 rklmargariinia tai öljyä
2 1/2 dlkuivaa omenasiideriä
2 rklmakeaa soijakastiketta
1 tlkuivattua rosmariinia
1 kpl(200 g) ranskankermaa
2 rklsilputtua ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa filee noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista siinä lihapalat. Paista lihat muutamassa erässä. Siirrä lihat takaisin pannuun ja lisää omenat, siideri, soijakastike ja rosmariini. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää lopuksi ranskankerma ja ruohosipuli.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä