Possunfilee ja omena-rosmariinikastike

Nappaa talteen!
| 850 g | porsaan ulkofileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | rouhittua viherpippuria |
| 3 kpl | omenaa |
| 1 rkl | margariinia tai öljyä |
| 2 1/2 dl | kuivaa omenasiideriä |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 1 kpl | (200 g) ranskankermaa |
| 2 rkl | silputtua ruohosipulia |
- 1.
Leikkaa filee noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista siinä lihapalat. Paista lihat muutamassa erässä. Siirrä lihat takaisin pannuun ja lisää omenat, siideri, soijakastike ja rosmariini. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää lopuksi ranskankerma ja ruohosipuli.
Possunfilee ja omena-rosmariinikastike
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 850 g | porsaan ulkofileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | rouhittua viherpippuria |
| 3 kpl | omenaa |
| 1 rkl | margariinia tai öljyä |
| 2 1/2 dl | kuivaa omenasiideriä |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 1 kpl | (200 g) ranskankermaa |
| 2 rkl | silputtua ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Leikkaa filee noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista siinä lihapalat. Paista lihat muutamassa erässä. Siirrä lihat takaisin pannuun ja lisää omenat, siideri, soijakastike ja rosmariini. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää lopuksi ranskankerma ja ruohosipuli.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























