Possunpihvipitat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possunpihvipitat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Pitaleipää
4 kpl
Porsaan ulkofileepihviä
2 rkl
Rypsiöljyä
1 tl
Pihvimaustetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 kpl
Tomaattia
2 rkl
Säilykejalopenoviipaleita
Salaatinlehtiä

nopea valkosipuli-jogurttikastike

2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 tl
Valkosipulitahnaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nuiji pihvit kevyesti. Sivele pihvien pintaan öljyä ja mausta pihvimausteella. Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta lautaselle ja peitä foliolla. Anna vetäytyä hetki. Viipaloi tomaatit. Sekoita kastikeainekset keskenään. Avaa pitaleivät taskuiksi ja lämmitä mikrossa. Paloittele pihvit. Täytä leivät pihvipaloilla, tomaatilla ja salaatilla. Nostele päälle mausteeksi jalapenoviipaleita ja valkosipulijogurttikastiketta.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 13.4.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.