Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 rklöljyä
4 rklmietoa currytahnaa
400 gporsaan ulkofileetä
500 gthai wok -vihannespakastetta
180 gkatkarapuja
1 kplkookosmaitoa
1 rklkalakastiketta tai 1/2 rkl soijakastiketta
1 rkllimettimehua
2 tlfariinisokeria
1 dltuoretta thaibasilikaa haluttaessa

Lisäksi

jasmiiniriisiä

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna korkeareunainen pannu tai vokkipannu ja paista currytahna kuumassa öljyssä noin 2 minuuttia. Lisää suikaloitu porsaanliha, paista noin 3 minuuttia, kunnes liha on ruskistunut.Lisää jäiset vihannekset, paista 6-8 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut pannulle. Sekoita ruoan joukkoon kookosmaito ja mausteet. Jos et käytä kalakastiketta, lisää soija.Tarjoile keitetyn jasminriisin kanssa.0905

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä