Possuwok - Yhteishyvä

Possuwok

???
Annokset
6
Jaa Somessa

Ainekset

1 rkl
Öljyä
4 rkl
Mietoa currytahnaa
400 g
Porsaan ulkofileetä
500 g
Thai wok -vihannespakastetta
180 g
Katkarapuja
1 kpl
Kookosmaitoa
1 rkl
Kalakastiketta tai 1/2 rkl soijakastiketta
1 rkl
Limettimehua
2 tl
Fariinisokeria
1 dl
Tuoretta thaibasilikaa haluttaessa

LISÄKSI

Jasmiiniriisiä

Näin teet

1

Kuumenna korkeareunainen pannu tai vokkipannu ja paista currytahna kuumassa öljyssä noin 2 minuuttia. Lisää suikaloitu porsaanliha, paista noin 3 minuuttia, kunnes liha on ruskistunut.Lisää jäiset vihannekset, paista 6-8 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut pannulle. Sekoita ruoan joukkoon kookosmaito ja mausteet. Jos et käytä kalakastiketta, lisää soija.Tarjoile keitetyn jasminriisin kanssa.0905

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa