Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possuwok

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 rkl
Öljyä
4 rkl
Mietoa currytahnaa
400 g
Porsaan ulkofileetä
500 g
Thai wok -vihannespakastetta
180 g
Katkarapuja
1 kpl
Kookosmaitoa
1 rkl
Kalakastiketta tai 1/2 rkl soijakastiketta
1 rkl
Limettimehua
2 tl
Fariinisokeria
1 dl
Tuoretta thaibasilikaa haluttaessa

Lisäksi

Jasmiiniriisiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna korkeareunainen pannu tai vokkipannu ja paista currytahna kuumassa öljyssä noin 2 minuuttia. Lisää suikaloitu porsaanliha, paista noin 3 minuuttia, kunnes liha on ruskistunut.Lisää jäiset vihannekset, paista 6-8 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut pannulle. Sekoita ruoan joukkoon kookosmaito ja mausteet. Jos et käytä kalakastiketta, lisää soija.Tarjoile keitetyn jasminriisin kanssa.0905

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.