Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| coop prosciutto crudo -ilmakuivattua kinkkua | |
| gorgonzolaa tai muuta aromikasta sinihomejuustoa | |
| herkku grillattua paprikaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa | |
| delizie di calabria chili -hunajaa | |
| rucolaa |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä kinkkua ja gorgonzolaa sen päälle maun mukaan. Herkku grillatut paprikat, munakoisot ja kesäkurpitsat voi leikata pienemmiksi, jotta pinsa on helppo syödä sormin ja kasviksia on jokaisella palalla.
Viimeistele kokonaisuus tuoreella rucolalla sekä valuttamalla hieman chili-hunajaa täytteiden päälle. Leikkaa pinsa 6-8 palaan ja tarjoa!


arvosana5/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| coop prosciutto crudo -ilmakuivattua kinkkua | |
| gorgonzolaa tai muuta aromikasta sinihomejuustoa | |
| herkku grillattua paprikaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa | |
| delizie di calabria chili -hunajaa | |
| rucolaa |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä kinkkua ja gorgonzolaa sen päälle maun mukaan. Herkku grillatut paprikat, munakoisot ja kesäkurpitsat voi leikata pienemmiksi, jotta pinsa on helppo syödä sormin ja kasviksia on jokaisella palalla.
Viimeistele kokonaisuus tuoreella rucolalla sekä valuttamalla hieman chili-hunajaa täytteiden päälle. Leikkaa pinsa 6-8 palaan ja tarjoa!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.