Prosciuttoon kiedottu chevre ja hunajanektariinit
Prosciuttoon kiedottu chevre ja hunajanektariinit
Yhteistyössä

Prosciuttoon kiedottu chevre ja hunajanektariinit

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplisoa kiekkoa chevreä eli vuohenmaitojuustoa
8 kplviipaletta prosciuttoa eli ilmakuivattua kinkkua
3 kplruukkua salaattia
4 rklpinjansiemeniä kuivalla pannulla paahdettuna
2 kplavokadoa
4 kplnektariinia
2 rkljuoksevaa hunajaa
1 rklöljyä

Salaattikastike:

2 rkloliiviöljy
2 rklbalsamicoa
1 tljuoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa nektariinit lohkoiksi. Lämmitä pannussa öljy ja hunaja. Paista nektariinilohkoja kunnes ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja sekoita avokadokuutiot joukkoon.

  2. 2

    Kääri paksut chevrekiekot tiukasti prosciuttoon. Paista tai grillaa kunnes prosciutto on rapeaa.

  3. 3

    Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Varo, ettei siemenet pääse palamaan. Anna jäähtyä.

  4. 4

    Lisää kulhon pohjalle salaattikastikkeen ainekset. Revi salaatti joukkoon ja pyöräytä niin, että salaatti maustuu kastikkeessa.

  5. 5

    Lisää neljälle lautaselle salaattia, avokadoa ja nektariinia sekä prosciuttoon kiedottu chevre. Koristele pinjansiemenillä ja haluamillasi yrteillä, tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025