Yhteistyössä: Food Market Herkku
Prosciuttoon kiedottu chevre ja hunajanektariinit
4 Annosta
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Ainekset
4 kpl
isoa kiekkoa chevreä eli vuohenmaitojuustoa
8 kpl
viipaletta prosciuttoa eli ilmakuivattua kinkkua
3 kpl
ruukkua salaattia
4 rkl
pinjansiemeniä kuivalla pannulla paahdettuna
2 kpl
avokadoa
4 kpl
nektariinia
2 rkl
juoksevaa hunajaa
1 rkl
öljyä
Salaattikastike:
2 rkl
oliiviöljy
2 rkl
balsamicoa
1 tl
juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria
Valmistus
1
Leikkaa nektariinit lohkoiksi. Lämmitä pannussa öljy ja hunaja. Paista nektariinilohkoja kunnes ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja sekoita avokadokuutiot joukkoon.
2
Kääri paksut chevrekiekot tiukasti prosciuttoon. Paista tai grillaa kunnes prosciutto on rapeaa.
3
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Varo, ettei siemenet pääse palamaan. Anna jäähtyä.
4
Lisää kulhon pohjalle salaattikastikkeen ainekset. Revi salaatti joukkoon ja pyöräytä niin, että salaatti maustuu kastikkeessa.
5
Lisää neljälle lautaselle salaattia, avokadoa ja nektariinia sekä prosciuttoon kiedottu chevre. Koristele pinjansiemenillä ja haluamillasi yrteillä, tarjoile heti.
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|Muokattu: 12.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.