Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Prosciuttoon kiedottu chevre ja hunajanektariinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
isoa kiekkoa chevreä eli vuohenmaitojuustoa
8 kpl
viipaletta prosciuttoa eli ilmakuivattua kinkkua
3 kpl
ruukkua salaattia
4 rkl
pinjansiemeniä kuivalla pannulla paahdettuna
2 kpl
avokadoa
4 kpl
nektariinia
2 rkl
juoksevaa hunajaa
1 rkl
öljyä

Salaattikastike:

2 rkl
oliiviöljy
2 rkl
balsamicoa
1 tl
juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa nektariinit lohkoiksi. Lämmitä pannussa öljy ja hunaja. Paista nektariinilohkoja kunnes ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja sekoita avokadokuutiot joukkoon.

2

Kääri paksut chevrekiekot tiukasti prosciuttoon. Paista tai grillaa kunnes prosciutto on rapeaa.

3

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Varo, ettei siemenet pääse palamaan. Anna jäähtyä.

4

Lisää kulhon pohjalle salaattikastikkeen ainekset. Revi salaatti joukkoon ja pyöräytä niin, että salaatti maustuu kastikkeessa.

5

Lisää neljälle lautaselle salaattia, avokadoa ja nektariinia sekä prosciuttoon kiedottu chevre. Koristele pinjansiemenillä ja haluamillasi yrteillä, tarjoile heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.