Leikkaa nektariinit lohkoiksi. Lämmitä pannussa öljy ja hunaja. Paista nektariinilohkoja kunnes ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja sekoita avokadokuutiot joukkoon.
Kääri paksut chevrekiekot tiukasti prosciuttoon. Paista tai grillaa kunnes prosciutto on rapeaa.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Varo, ettei siemenet pääse palamaan. Anna jäähtyä.
Lisää kulhon pohjalle salaattikastikkeen ainekset. Revi salaatti joukkoon ja pyöräytä niin, että salaatti maustuu kastikkeessa.
Lisää neljälle lautaselle salaattia, avokadoa ja nektariinia sekä prosciuttoon kiedottu chevre. Koristele pinjansiemenillä ja haluamillasi yrteillä, tarjoile heti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.