Pullarinkelit

Arvostele resepti
60 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Taikina:

5 dlmaitoa
1 kplkananmuna
2 dlsokeria
1 rklkardemummaa
50 ghiivaa
14 dlvehnäjauhoja
200 gmargariinia

Täyte:

1 1/2 dlvadelma- tai aprikoosimarmeladia

Voiteluun:

munaa

Valmistus

  1. 1

    Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää kananmuna, sokeri, ja suola maitoon. Sekoita joukkoon jauhot ja pehmeä margariini. Alusta kimmoisaksi. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa 30–45 minuuttia. Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy ja levitä marmeladi pinnalle. Taita levy kaksinkerroin. Leikkaa taikinasta 2 cm levyisiä n. 8 cm pitkiä nauhoja. Pyöritä nauhat kierteille ja yhdistä päät. Kohota. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 asteessa 12–15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025