Yhteistyössä: Kulman Keittiö


Nappaa talteen!
Voit nopeuttaa gulassinkeiton valmistusta ostamalla valmista pulled beef -lihaa, joka valmistuu sutjakammin. Halutessasi voit toki keittää haluamaasi paistilihaa gulassipohjassa ilman paprikoita kunnes liha hajoaa (2-4 tuntia paistista riippuen) ja lisätä paprikat viimeiseksi tunniksi mukaan.
| oliiviöljyä | |
| iso sipuli | |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 2 rkl | paprikajauhetta |
| 6 dl | lihalientä |
| 1 tl | kuminaa |
| 3 kpl | isoa tomaattia |
| vihreä paprika | |
| punainen paprika | |
| 800 g | pulled beef -lihaa |
| suolaa | |
| pippuria | |
| puolikas nippu persiljaa | |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| 1 prk ranskankermaa tai smetanaa | |
| keitettyä riisiä | |
Kuullota pilkottu sipuli ja hienonnettu valkosipuli.
Lisää tomaattipyree ja paprikajauhe, paista vielä hetki.
Lisää kattilaan lihaliemi, kumina, pilkotut tomaatit ja paprikat sekä pulled beef. Keitä miedolla lämmöllä noin tunti.
Mausta suolalla ja pippurilla ja silputulla persijalla ja tarjoile ranskankerman tai smetanan sekä riisin kera.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Voit nopeuttaa gulassinkeiton valmistusta ostamalla valmista pulled beef -lihaa, joka valmistuu sutjakammin. Halutessasi voit toki keittää haluamaasi paistilihaa gulassipohjassa ilman paprikoita kunnes liha hajoaa (2-4 tuntia paistista riippuen) ja lisätä paprikat viimeiseksi tunniksi mukaan.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| oliiviöljyä | |
| iso sipuli | |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 2 rkl | paprikajauhetta |
| 6 dl | lihalientä |
| 1 tl | kuminaa |
| 3 kpl | isoa tomaattia |
| vihreä paprika | |
| punainen paprika | |
| 800 g | pulled beef -lihaa |
| suolaa | |
| pippuria | |
| puolikas nippu persiljaa | |
Tarjoiluun | |
| 1 prk ranskankermaa tai smetanaa | |
| keitettyä riisiä | |
Kuullota pilkottu sipuli ja hienonnettu valkosipuli.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| iso sipuli | |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| oliiviöljyä |
Lisää tomaattipyree ja paprikajauhe, paista vielä hetki.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 2 rkl | paprikajauhetta |
Lisää kattilaan lihaliemi, kumina, pilkotut tomaatit ja paprikat sekä pulled beef. Keitä miedolla lämmöllä noin tunti.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 6 dl | lihalientä |
| 1 tl | kuminaa |
| 3 kpl | isoa tomaattia |
| vihreä paprika | |
| punainen paprika | |
| 800 g | pulled beef -lihaa |
Mausta suolalla ja pippurilla ja silputulla persijalla ja tarjoile ranskankerman tai smetanan sekä riisin kera.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| suolaa | |
| pippuria | |
| puolikas nippu persiljaa | |
| 1 prk ranskankermaa tai smetanaa | |
| keitettyä riisiä |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
30
Energiaa kcal
126
Energiaa kj
0,8 g
Rasvaa
0,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
4,7 g
Hiilihydraatteja
1,5 g
Sokereita
0,5 g
Kuituja
0,3 g
Proteiinia
0,9 g
Suolaa
30
Energiaa kcal
126
Energiaa kj
0,8 g
Rasvaa
0,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
4,7 g
Hiilihydraatteja
1,5 g
Sokereita
0,5 g
Kuituja
0,3 g
Proteiinia
0,9 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: oliiviöljyä, Iso sipuli, 2 rkl tomaattipyreetä, 2 rkl paprikajauhetta, 1 tl kuminaa, Vihreä paprika, Punainen paprika, 800 g pulled beef -lihaa, suolaa, pippuria, Puolikas nippu persiljaa, 1 prk ranskankermaa tai smetanaa, keitettyä riisiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli