Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pumpernikkelit

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Muistatko vielä ihanat vaaleanpunaiset pumpernikkelit? Valmiista pakastepiparkakkutaikinasta valmistat herkulliset keksit helposti itse.

Ainekset

500 g
Pakastepiparkakkutaikinaa

Kuorrutus

3 dl
Tomusokeria
2 rkl
Vahvaa vadelmamehua

Koristeeksi

Nonparelleja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä taikinalevyt sulamaan puoleksi tunniksi. Kauli taikinoista puolen sentin paksuiset levyt ja paina niistä muotilla soikeita pipareita. Muotin voit itse piirtää ja leikata kartongista.Nosta piparit leivinpaperoidulle pellille lastan avulla. Paista 225 asteessa 7-8 minuuttia. Anna piparien jäähtyä ja kuivua yön yli.Valmista tomusokerista ja vadelmamehusta paksuhko kuorrute. Levitä kuorrutetta piparien pintaan. Ripottele kostean kuorrutteen pinnalle koristeeksi nonparelleja.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.