Punainen kasvisriisi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punainen kasvisriisi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

4 dl
Riisiä
1 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Keitetty punajuuri
1/2 dl
Silputtua tuoretta persiljaa
Suolaa maun mukaan
Valkopippuria
2 - 3 rkl
Margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane kattilaan riisi, vesi ja kanaliemikuutiot ja keitä riisit kypsiksi. Kuori sipulit, porkkanat ja punajuuri. Silppua kasvikset pieniksi paloiksi ja kuullota ne öljyssä pannulla pehmeiksi. Leikkaa punajuuri pieneksi silpuksi. Lisää kasvikset valutetutun kuuman riisin joukkoon. Mausta seos ja lisää loput aineista. Kuumenna riisi nopeasti sekoittaen kattilassa ja tarjoile kanakastikkeen kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.