Punainen katkarapusalaatti - Yhteishyvä

Punainen katkarapusalaatti

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Isoja katkarapuja (à 180 g)
1 kpl
Ananasviipaleita (227/137 g)
300 g
Kevytemmentaljuustoa (esim. polar)

KASTIKE

1 dl
Majoneesia
1 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Valkosipulinkynsi, pieni, puristettu
3 rkl
Chilikastiketta
3 rkl
Chilikastiketta

Näin teet

1

SalaattiAnna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta ananasviipaleet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juusto noin sentin kokoisiksi paloiksi.KastikeValmista kastike sekoittamalla ainekset. Sekoita kaikki ainekset ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua.Tarjoile salaatti saman päivän aikana.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa