Punainen katkarapusalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplisoja katkarapuja (à 180 g)
1 kplananasviipaleita (227/137 g)
300 gkevytemmentaljuustoa (esim. polar)

Kastike

1 dlmajoneesia
1 dlkermaviiliä
1 kplvalkosipulinkynsi, pieni, puristettu
3 rklchilikastiketta
3 rklchilikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Anna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta ananasviipaleet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juusto noin sentin kokoisiksi paloiksi. Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Sekoita kaikki ainekset ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua. Tarjoile salaatti saman päivän aikana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 6.10.2025

Samankaltaisia reseptejä