Punainen katkarapusalaatti

Nappaa talteen!
| 2 kpl | isoja katkarapuja (à 180 g) |
| 1 kpl | ananasviipaleita (227/137 g) |
| 300 g | kevytemmentaljuustoa (esim. polar) |
| Kastike | |
|---|---|
| 1 dl | majoneesia |
| 1 dl | kermaviiliä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi, pieni, puristettu |
| 3 rkl | chilikastiketta |
| 3 rkl | chilikastiketta |
- 1.
Anna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta ananasviipaleet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juusto noin sentin kokoisiksi paloiksi. Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Sekoita kaikki ainekset ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua. Tarjoile salaatti saman päivän aikana.
Punainen katkarapusalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | isoja katkarapuja (à 180 g) |
| 1 kpl | ananasviipaleita (227/137 g) |
| 300 g | kevytemmentaljuustoa (esim. polar) |
Kastike | |
| 1 dl | majoneesia |
| 1 dl | kermaviiliä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi, pieni, puristettu |
| 3 rkl | chilikastiketta |
| 3 rkl | chilikastiketta |
Valmistus
- 1
Anna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta ananasviipaleet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juusto noin sentin kokoisiksi paloiksi. Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Sekoita kaikki ainekset ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua. Tarjoile salaatti saman päivän aikana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























