Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen Paneng-curry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
broilerinfileitä, ohueksi suikaloituna
1 kpl
pss 
Santa Maria Asian Spices Paneng Red Curry -mausteseosta
1 kpl
pkt
 Santa Maria Coconut Milk -kookosmaitoa
1 kpl
punainen paprika, viipaloituna
20 g
sokeriherneitä, paloina
1 kpl
porkkana, paloina
1/2 kpl
dl
 karkeasti jauhettua maapähkinää
1 kpl
oksa 
thaibasilikaa
lisukkeeksi Santa Maria Wheat Noodles -vehnänuudeleita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paloittele ja ruskista broilerinfileet öljyssä.

2

Lisää mausteseos ja kookosmaito. Anna kiehua muutama minuutti.

3

Lisää pilkotut vihannekset ja anna niiden lämmetä padassa.

4

Lisää päälle murskatut maapähkinät ja tarjoile nuudeleiden kera.

5

Vaihtele vihanneksia sesongin mukaan.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 3.3.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.