Punainen spagettikastike
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 200 g | raakaa punajuurta |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | basilikaa |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 400 g | spagettia |
- 1.
Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta punajuuret. Ruskista jauheliha, lisää hienonnetut sipulit ja punajuuriraaste. Kypsennä sekoitellen hetki. Mausta jauheliha, lisää vesi ja anna hautua noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.
Punainen spagettikastike
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 200 g | raakaa punajuurta |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | basilikaa |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
Lisäksi: | |
| 400 g | spagettia |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta punajuuret. Ruskista jauheliha, lisää hienonnetut sipulit ja punajuuriraaste. Kypsennä sekoitellen hetki. Mausta jauheliha, lisää vesi ja anna hautua noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























