Punainen spagettikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punainen spagettikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
200 g
Raakaa punajuurta
400 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Basilikaa
2 dl
Vettä
1/2 dl
Parmesaaniraastetta

lisäksi:

400 g
Spagettia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta punajuuret. Ruskista jauheliha, lisää hienonnetut sipulit ja punajuuriraaste. Kypsennä sekoitellen hetki. Mausta jauheliha, lisää vesi ja anna hautua noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.