Punajuuri-omena-purjosalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-omena-purjosalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kokonaista etikkapunajuurta
1 kpl
Hapan omena
Pala purjoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta punajuuret raastimen suurimmalla terällä. Kuori ja raasta omena. Leikkaa purjo veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua viileässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 4.2.2013
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

338

81

6,8 g

1,0 g

4,3 g

4,3 g

1,0 g

0,3 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli