Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuurikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt Suvituore Punajuuri- perunasosetta
5 dl
vettä
1 kpl
kana- tai kasvisliemikuutio
2 dl
ruokakermaa
suolaa, mustapippuria

Tarjoiluun:

150 g
vuohenjuustoa tai raejuustoa
1 kpl
ruukku basilikaa
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita molemmat punajuurisoseet kattilaan. Lisää vesi, kerma ja liemikuutio.

2

Lämmitä keitto ja anna hautua n. 10 minuuttia. Mausta pippurilla. Lisää suolaa, jos liemikuutio ei ole tarpeeksi.

3

Tarjoiluvaiheessa lisää annoksen päälle murustettua vuohenjuustoa ja silputtuja basilikanlehtiä.

4

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.