Punajuurinyytit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuurinyytit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Punajuuria
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
150 g
Sinihomejuustoa
2 dl
Ruokakermaa
1 kpl
Ruukku basilikaa
Alumiinifoliota

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota folioarkista neljä reilua palaa. Kuori ja kuutioi punajuuret. Jaa punajuurikuutiot folioarkeille. Sirottele päälle suolaa, pippuria ja murennettu juusto. Kohota folion reunoja ja valuta jokaiselle annokselle puoli desilitraa ruokakermaa. Sulje nyytit.Kypsennä nyyttejä grillissä noin 20 minuuttia tai 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Tarjoa kasvisruokana tai grilliruoan lisänä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.