Punajuurinyytit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gpunajuuria
1 tlsuolaa
mustapippuria
150 gsinihomejuustoa
2 dlruokakermaa
1 kplruukku basilikaa
alumiinifoliota

Valmistus

  1. 1

    Ota folioarkista neljä reilua palaa. Kuori ja kuutioi punajuuret. Jaa punajuurikuutiot folioarkeille. Sirottele päälle suolaa, pippuria ja murennettu juusto. Kohota folion reunoja ja valuta jokaiselle annokselle puoli desilitraa ruokakermaa. Sulje nyytit.Kypsennä nyyttejä grillissä noin 20 minuuttia tai 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Tarjoa kasvisruokana tai grilliruoan lisänä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä