Punajuuriröstit ja savustettua lohta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpunajuurta
400 gperunaa
1 kplsipuli
1 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua mustapippuria
2 rkloliiviöljyä

Tillikastike:

1 kpl(200 g) ranskankermaa
3 rklhienonnettua tilliä
2 tlsitruunamehua
suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

300 glämminsavulohta

Valmistus

  1. 1

    Raasta punajuuret ja perunat karkeaksi raasteeksi. Kuori ja suikaloi sipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita ainekset mausteiden kanssa kulhossa ja nosta siivilään valumaan. Puristele pois mahdollisimman paljon nestettä. Nostele seosta lusikalla öljytylle leivinpaperille pellin päälle kasoja ja muotoile niistä ohuita pihvejä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes pihvit ovat paistunet kauniin ruskeiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile röstit kastikkeen ja lohen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä