Punajuuriröstit ja savustettua lohta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuriröstit ja savustettua lohta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Punajuurta
400 g
Perunaa
1 kpl
Sipuli
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä

tillikastike:

1 kpl
(200 g) ranskankermaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
2 tl
Sitruunamehua
Suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

lisäksi:

300 g
Lämminsavulohta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta punajuuret ja perunat karkeaksi raasteeksi. Kuori ja suikaloi sipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita ainekset mausteiden kanssa kulhossa ja nosta siivilään valumaan. Puristele pois mahdollisimman paljon nestettä. Nostele seosta lusikalla öljytylle leivinpaperille pellin päälle kasoja ja muotoile niistä ohuita pihvejä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes pihvit ovat paistunet kauniin ruskeiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile röstit kastikkeen ja lohen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.