Puolukka-omenakiisseli - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukka-omenakiisseli

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Omenamehua
200 g
Puolukoita
1 dl
Sokeria
(kanelitanko)

SUURUS

1 dl
Vettä
4 rkl
Perunajauhoja

Näin teet

1

Kuumenna kattilassa omenamehu ja lisää sekaan puolukat, sokeri ja halutessasi mausteeksi kanelitanko. Anna keiton kiehua muutama minuutti.Sekoita pienessä astiassa suurus ja valuta se ohuena nauhan kokoa ajan sekoittaen kuuman keiton joukkoon.Anna kiisselin kerran kiehahtaa ja nosta se liedeltä jäähtymään. Ripottele kiisselin pintaan hieman sokeria, jottei pintaan muodostu kuorta. Tarjoile jäähtyneenä raikkaana jälkiruokana.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019