Puolukka-omenakiisseli

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 lomenamehua
200 gpuolukoita
1 dlsokeria
(kanelitanko)

Suurus

1 dlvettä
4 rklperunajauhoja

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna kattilassa omenamehu ja lisää sekaan puolukat, sokeri ja halutessasi mausteeksi kanelitanko. Anna keiton kiehua muutama minuutti.Sekoita pienessä astiassa suurus ja valuta se ohuena nauhan kokoa ajan sekoittaen kuuman keiton joukkoon.Anna kiisselin kerran kiehahtaa ja nosta se liedeltä jäähtymään. Ripottele kiisselin pintaan hieman sokeria, jottei pintaan muodostu kuorta. Tarjoile jäähtyneenä raikkaana jälkiruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä