Puolukka-valkosuklaadippi
Ainekset
Valmistus
Sulata pakastepuolukat. Soseuta sauvasekoittimella.
Rouhi suklaa. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaarouhe. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää puolukkasose ja sekoita tasaiseksi.
Dippaa puolukka-valkosuklaadippiin marjoja ja hedelmiä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
380
1592
24,5 g
15,5 g
33,7 g
32,3 g
4,7 g
3,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli