Puolukka-valkosuklaadippi | Dippikastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Puolukka-valkosuklaadippi

Puolukka-valkosuklaadippi

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kasaa vati täyteen marjoja ja hedelmiä ja sekoita kaveriksi puolukalla piristetty valkosuklaakastike. Tarjoa jälkiruokana tai illanistujaisissa fonduen tyyliin.

Ainekset

1 dl
puolukoita (pakaste)
200 g
valkosuklaata
2 dl
kuohukermaa

lisäksi

1 1/5 kg
marjoja ja paloiteltuja hedelmiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata pakastepuolukat. Soseuta sauvasekoittimella.

1 dl
puolukoita (pakaste)
2

Rouhi suklaa. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaarouhe. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää puolukkasose ja sekoita tasaiseksi.

200 g
valkosuklaata
2 dl
kuohukermaa
3

Dippaa puolukka-valkosuklaadippiin marjoja ja hedelmiä.

1 1/5 kg
marjoja ja paloiteltuja hedelmiä
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.11.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1592

380

24,5 g

15,5 g

33,7 g

32,3 g

4,7 g

3,5 g

0,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli