Puolukka-valkosuklaadippi

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Kasaa vati täyteen marjoja ja hedelmiä ja sekoita kaveriksi puolukalla piristetty valkosuklaakastike. Tarjoa jälkiruokana tai illanistujaisissa fonduen tyyliin.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 dlpuolukoita (pakaste)
200 gvalkosuklaata
2 dlkuohukermaa

Lisäksi

1 1/5 kgmarjoja ja paloiteltuja hedelmiä

Valmistus

  1. 1

    Sulata pakastepuolukat. Soseuta sauvasekoittimella.

    MääräAinesosa
    1 dlpuolukoita (pakaste)
  2. 2

    Rouhi suklaa. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaarouhe. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää puolukkasose ja sekoita tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    200 gvalkosuklaata
    2 dlkuohukermaa
  3. 3

    Dippaa puolukka-valkosuklaadippiin marjoja ja hedelmiä.

    MääräAinesosa
    1 1/5 kgmarjoja ja paloiteltuja hedelmiä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
6.11.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä