Puolukkamuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkamuffinit

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kauralesettä
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Soodaa
1 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Kanelia
200 g
Puolukkajogurttia
1/2 dl
Juoksevaa margariinia
1 dl
Puolukkasurvosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita vaahtoon vuorotellen keskenään sekoitetut kuivat aineet, jogurtti ja voisula. Sekoita vaahtoon kevyesti puolukkasurvos. Kaada taikina pinnoitetulle muffinipellille tai paperisiin vuokiin. Laita silloin kaksi paperista vuokaa päällekkäin ja täytä vain puoleenväliin. Paista 200 asteessa noin 15-18 minuuttia. Tarjoile lämpimän karamellikastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.