Puolukkaunelma | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkaunelma

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Pakastepuolukoita
8 kpl
Piparkakkua

kinuskikastike:

2 dl
Kuohukermaa
1 dl
Siirappia
1 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kinuskikastike. Keitä kermaa, siirappia ja sokeria noin 15 minuuttia tai kunnes kastike sakenee. Testaa kastike tipauttamalla pisara kuumaa kinuskikastiketta kylmään veteen. Jos pisara pysyy koossa, kastike on valmista. Anna kastikkeen jäähtyä hieman. Nosta jäiset puolukat annoskulhoihin ja murusta puolet piparkakuista niiden päälle. Valuta pinnalle lämmintä kastiketta. Koristele annokset piparkakuilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.