Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gpakastepuolukoita
8 kplpiparkakkua

Kinuskikastike:

2 dlkuohukermaa
1 dlsiirappia
1 dlsokeria

Valmistus

  1. 1

    Valmista kinuskikastike. Keitä kermaa, siirappia ja sokeria noin 15 minuuttia tai kunnes kastike sakenee. Testaa kastike tipauttamalla pisara kuumaa kinuskikastiketta kylmään veteen. Jos pisara pysyy koossa, kastike on valmista. Anna kastikkeen jäähtyä hieman. Nosta jäiset puolukat annoskulhoihin ja murusta puolet piparkakuista niiden päälle. Valuta pinnalle lämmintä kastiketta. Koristele annokset piparkakuilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025