Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Purjososekeitto

Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Pakastepurjoviipaleita (2 pussia)
200 g
Pakasteperuna-sipulisekoitusta (1 pussi)
1 l
Kasvislientä (kuutioista tai fondista)
1/2 dl
Silputtua ruohosipulia
Rouhittua mustapippuria
2 1/2 dl
Maustettua ruokakermaa (tai soija- tai kaurakermaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa kasvisliemi. Lisää pakastetut purjoviipaleet ja peruna-sipulisekoitus. Keitä kannen alla keskilämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat täysin pehmenneet. Lisää lopuksi ruohosipuli ja mustapippuri. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 1.3.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.