Nypi pehmeän margariinin joukkoon jauhot ja suola. Lisää sekaan kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun, halkaisijaltaan noin 23 cm vuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista taikinaa 200 asteessa 6-7 minuuttia.Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuori ja suikaloi porkkanat ja juuriselleri. Kuullota valkosipulisilppu ja porkkana- sellerisuikaleet pannulla tilkassa öljyä pehmeiksi. Pieni kaalit ja kypsennä niitä hetki pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa. Yhdistä kasvikset ja mausta ne karrilla, soijakastikkeella, fariinisokerilla ja suolalla. Levitä ainekset esipaistetulle pohjalle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan kasvisten päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin värin.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.