Puutarhurin piiras

Nappaa talteen!
| 100 g | margariinia |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| suolaa | |
| 2 rkl | vettä |
| Täyte: | |
|---|---|
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| pala juuriselleriä | |
| 1/2 kpl | parsakaalia |
| 1/2 kpl | pientä kukkakaalia |
| 1 tl | currya |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| suolaa | |
| 150 g | kevyttä emmentaljuustoraastetta |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 3 kpl | kananmunaa |
| öljyä tai margariinia vihannesten kuullottamiseen | |
- 1.
Nypi pehmeän margariinin joukkoon jauhot ja suola. Lisää sekaan kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun, halkaisijaltaan noin 23 cm vuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista taikinaa 200 asteessa 6-7 minuuttia.Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuori ja suikaloi porkkanat ja juuriselleri. Kuullota valkosipulisilppu ja porkkana- sellerisuikaleet pannulla tilkassa öljyä pehmeiksi. Pieni kaalit ja kypsennä niitä hetki pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa. Yhdistä kasvikset ja mausta ne karrilla, soijakastikkeella, fariinisokerilla ja suolalla. Levitä ainekset esipaistetulle pohjalle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan kasvisten päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin värin.
Puutarhurin piiras
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | margariinia |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| suolaa | |
| 2 rkl | vettä |
Täyte: | |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| pala juuriselleriä | |
| 1/2 kpl | parsakaalia |
| 1/2 kpl | pientä kukkakaalia |
| 1 tl | currya |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| suolaa | |
| 150 g | kevyttä emmentaljuustoraastetta |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 3 kpl | kananmunaa |
| öljyä tai margariinia vihannesten kuullottamiseen | |
Valmistus
- 1
Nypi pehmeän margariinin joukkoon jauhot ja suola. Lisää sekaan kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun, halkaisijaltaan noin 23 cm vuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista taikinaa 200 asteessa 6-7 minuuttia.Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuori ja suikaloi porkkanat ja juuriselleri. Kuullota valkosipulisilppu ja porkkana- sellerisuikaleet pannulla tilkassa öljyä pehmeiksi. Pieni kaalit ja kypsennä niitä hetki pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa. Yhdistä kasvikset ja mausta ne karrilla, soijakastikkeella, fariinisokerilla ja suolalla. Levitä ainekset esipaistetulle pohjalle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan kasvisten päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin värin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












