Pyöreä voileipäkakku

Nappaa talteen!
| 600 g | leipää |
| Täyte 1 | |
|---|---|
| 200 g | kinkkua |
| 100 g | tuorejuustoa |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 60 g | kurkkua |
| Täyte 2 | |
| 60 g | aurinkokuivattuja tomaatteja |
| 2 kpl | avokadoa |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| pala purjoa | |
| 200 g | tuorejuustoa |
| Kostutus: | |
| 1 dl | maitoa tai lihalientä |
| Kuorrutus: | |
| 300 g | tuorejuustoa |
| 3 rkl | kevytranskankermaa |
| Koristeluun: | |
| tomaattia, paprikaa, salaatinlehtiä | |
- 1.
Valmista täytteet. Täyte 1: Kuutioi kinkku ja kurkku. Leikkaa basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Täyte 2: pilko aurinkokuivatut tomaatit ja purjo. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Yhdistä ainekset tuorejuustoon, johon on sekoitettu majoneesi. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros asettamalla leipiä vieri viereen. Kostuta lihaliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele kinkkusiivuilla, pienillä tomaateilla, paprikalla ja salaatinlehdillä.
Pyöreä voileipäkakku
arvosana5/5
Ainekset (15 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | leipää |
Täyte 1 | |
| 200 g | kinkkua |
| 100 g | tuorejuustoa |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 60 g | kurkkua |
Täyte 2 | |
| 60 g | aurinkokuivattuja tomaatteja |
| 2 kpl | avokadoa |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| pala purjoa | |
| 200 g | tuorejuustoa |
Kostutus: | |
| 1 dl | maitoa tai lihalientä |
Kuorrutus: | |
| 300 g | tuorejuustoa |
| 3 rkl | kevytranskankermaa |
Koristeluun: | |
| tomaattia, paprikaa, salaatinlehtiä | |
Valmistus
- 1
Valmista täytteet. Täyte 1: Kuutioi kinkku ja kurkku. Leikkaa basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Täyte 2: pilko aurinkokuivatut tomaatit ja purjo. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Yhdistä ainekset tuorejuustoon, johon on sekoitettu majoneesi. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros asettamalla leipiä vieri viereen. Kostuta lihaliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele kinkkusiivuilla, pienillä tomaateilla, paprikalla ja salaatinlehdillä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












