Pyöreä voileipäkakku

arvosana5/5

(2)arviota
15 Annosta

Ainekset (15 annosta)

MääräAinesosa
600 gleipää

Täyte 1

200 gkinkkua
100 gtuorejuustoa
1 kplruukku basilikaa
60 gkurkkua

Täyte 2

60 gaurinkokuivattuja tomaatteja
2 kplavokadoa
2 rklsitruunamehua
pala purjoa
200 gtuorejuustoa

Kostutus:

1 dlmaitoa tai lihalientä

Kuorrutus:

300 gtuorejuustoa
3 rklkevytranskankermaa

Koristeluun:

tomaattia, paprikaa, salaatinlehtiä

Valmistus

  1. 1

    Valmista täytteet. Täyte 1: Kuutioi kinkku ja kurkku. Leikkaa basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Täyte 2: pilko aurinkokuivatut tomaatit ja purjo. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Yhdistä ainekset tuorejuustoon, johon on sekoitettu majoneesi. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros asettamalla leipiä vieri viereen. Kostuta lihaliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele kinkkusiivuilla, pienillä tomaateilla, paprikalla ja salaatinlehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä