Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pyöreä voileipäkakku

Fork and knife
15 Annosta
Fork and knife
15 Annosta

Ainekset

600 g
Leipää

Täyte 1

200 g
Kinkkua
100 g
Tuorejuustoa
1 kpl
Ruukku basilikaa
60 g
Kurkkua

Täyte 2

60 g
Aurinkokuivattuja tomaatteja
2 kpl
Avokadoa
2 rkl
Sitruunamehua
Pala purjoa
200 g
Tuorejuustoa

Kostutus:

1 dl
Maitoa tai lihalientä

Kuorrutus:

300 g
Tuorejuustoa
3 rkl
Kevytranskankermaa

Koristeluun:

Tomaattia, paprikaa, salaatinlehtiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista täytteet. Täyte 1: Kuutioi kinkku ja kurkku. Leikkaa basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Täyte 2: pilko aurinkokuivatut tomaatit ja purjo. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Yhdistä ainekset tuorejuustoon, johon on sekoitettu majoneesi. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros asettamalla leipiä vieri viereen. Kostuta lihaliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele kinkkusiivuilla, pienillä tomaateilla, paprikalla ja salaatinlehdillä.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.