Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raejuustolevite

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Valkosipuli ja ruohosipuli tuovat makua raejuustoon. Sekoita raejuustosta ja margariinista tai voista helppo levite leivälle.

Ainekset

200 g
Raejuustoa
100 g
Margariinia tai pehmeää voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita raejuusto rasvaan. Murskaa sekaan valkosipulinkynsi ja lisää silputtu ruohosipuli.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

23

96

0,5 g

0,4 g

0,6 g

0,6 g

4,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Margariinia tai pehmeää voita,

Valkosipulinkynsi,

3 rkl Silputtua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli