Rahka-aprikoosikakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rahka-aprikoosikakku

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

200 g
Rasvaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Munaa
3 1/4 dl
Jauhoja
1 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Leivinjauhetta

täyte

3 dl
Aprikoosihilloa

kourrutus

2 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
250 g
Rahkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kulhossa sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisiinsa ja lisää vaahtoon. Voitele irtopohjavuoka ja kaada pohjataikina siihen. Tasoita. Levitä hillo pohjataikinan päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset kulhossa. Kaada kuorrutus hillon päälle. Paista kakkua 180 asteessa noin 50 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.2.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.