Rahka-aprikoosikakku

Nappaa talteen!
| 200 g | rasvaa |
| 1 1/2 dl | sokeria |
| 2 kpl | munaa |
| 3 1/4 dl | jauhoja |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| Täyte | |
|---|---|
| 3 dl | aprikoosihilloa |
| Kourrutus | |
| 2 kpl | munaa |
| 1 dl | sokeria |
| 250 g | rahkaa |
- 1.
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kulhossa sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisiinsa ja lisää vaahtoon. Voitele irtopohjavuoka ja kaada pohjataikina siihen. Tasoita. Levitä hillo pohjataikinan päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset kulhossa. Kaada kuorrutus hillon päälle. Paista kakkua 180 asteessa noin 50 minuuttia.
Rahka-aprikoosikakku
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | rasvaa |
| 1 1/2 dl | sokeria |
| 2 kpl | munaa |
| 3 1/4 dl | jauhoja |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
| 3 dl | aprikoosihilloa |
Kourrutus | |
| 2 kpl | munaa |
| 1 dl | sokeria |
| 250 g | rahkaa |
Valmistus
- 1
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kulhossa sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisiinsa ja lisää vaahtoon. Voitele irtopohjavuoka ja kaada pohjataikina siihen. Tasoita. Levitä hillo pohjataikinan päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset kulhossa. Kaada kuorrutus hillon päälle. Paista kakkua 180 asteessa noin 50 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












