Rahka-aprikoosikakku - Yhteishyvä

Rahka-aprikoosikakku

???
Kappaleita
10
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Rasvaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Munaa
3 1/4 dl
Jauhoja
1 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Leivinjauhetta

TÄYTE

3 dl
Aprikoosihilloa

KOURRUTUS

2 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
250 g
Rahkaa

Näin teet

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kulhossa sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisiinsa ja lisää vaahtoon. Voitele irtopohjavuoka ja kaada pohjataikina siihen. Tasoita. Levitä hillo pohjataikinan päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset kulhossa. Kaada kuorrutus hillon päälle. Paista kakkua 180 asteessa noin 50 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa