Rahka-aprikoosikakku

Arvostele resepti
10 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
200 grasvaa
1 1/2 dlsokeria
2 kplmunaa
3 1/4 dljauhoja
1 tlvaniljasokeria
1 tlleivinjauhetta

Täyte

3 dlaprikoosihilloa

Kourrutus

2 kplmunaa
1 dlsokeria
250 grahkaa

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kulhossa sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisiinsa ja lisää vaahtoon. Voitele irtopohjavuoka ja kaada pohjataikina siihen. Tasoita. Levitä hillo pohjataikinan päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset kulhossa. Kaada kuorrutus hillon päälle. Paista kakkua 180 asteessa noin 50 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025

Samankaltaisia reseptejä